follow Catalog firme » Materiale constructii » Firme fibra sticla » Fibra sticla bucuresti
  home     Firme fibra sticla   Fibra sticla bucuresti

Fibra sticla

impaslitura fibra sticla,plase fibra sticla (BUCURESTI)
[Actualizat: 29-06-2015] Conduraru Grup Construct, are o experienta de peste 10 ani in furnizarea si realizarea sistemelor profesionale de termo si hidroizolatii cu
[+] mai mult
0721 *** ***Click aici!
plasa fibra sticla (BUCURESTI)
Infiintata in 2006 euroclass serv ofera clientilor sai o gama variata de elemente de fixare si servicii de amenajari interioare/exterioare. suntem..
0769 *** ***Click aici!
bazine fibra sticla,rezervoare fibra sticla (BUCURESTI)
Fiberchim GROUP este un grup de firme cu capital integral privat, infiintat in 2010 si are ca principal obiect de activitate..
0747 *** ***Click aici!
fibra de sticla,plasa fibra de sticla (BUCURESTI)
Sc didimi srl, partener vitex hermes grecia si dakota italia, furnizeaza materiale de constructii, vopsele superlavabile cu sistem automatizat de colorare,..
0743 *** ***Click aici!
rezervoare fibra sticla (BUCURESTI)
Executam si montam fose septice ecologice "la cheie" cu preturi incepand de la 4.700 lei ron, care au o vidanjare odata..
0722 *** ***Click aici!
piscine fibra sticla (BUCURESTI)
De la piscine private, rezidentiale la piscine publice sau de la piscine de exterior la piscine de interior va punem la..
0723 *** ***Click aici!
tapet fibra sticla (BUCURESTI)
Societatea vinde si monteaza pardoseli calde precum covor pvc, mocheta, rasina, sapa autonivelanta, covor pvc sport. sc. bog dan montaj srl...
0722 *** ***Click aici!
plasa fibra sticla (BUCURESTI)
Venim in intampinarea dumneavoastra cu o gama larga de solutii eficiente pentru hidroizolatii, termoizolatii, ignifugari si amenajari interioare pentru constructii civile..
0751 *** ***Click aici!
plasa fibra sticla (BUCURESTI)
Suntem o societate infiintata in anul 2007 si avem ca principal obiect de activitate distributia materialelor de constructii si finisaje interioare...
0212 *** ***Click aici!
plasa fibra sticla (BUCURESTI)
Heracles agregate srl. comercializeaza agregate minerale de balastiera, beton proaspat, zgura rosie, marmura granulata(mozaic), fier beton, cherestea si principalele materiale grosiere..
0732 *** ***Click aici!
tuburi fibra sticla (BUCURESTI)
Domeniu de activitate al societatii stizomat este reprezentat de importul si distributia de cabluri si conductoare electrice, materiale electrice si electrotehnice...
0213 *** ***Click aici!
cordon fibra sticla (BUCURESTI)
World Industry este o firma infiintata in luna decembrie a anului 1994, avind la inceput doar rolul de a reprezenta citeva..
0725 *** ***Click aici!
tapet fibra de sticla (BUCURESTI)
Sonerg distributie srl antrepriza pentru finisaje pardoseli si pereti pentru cladiri de birouri, hoteluri, spitale, scoli, spatii industriale, parcaje auto, sali..
0213 *** ***Click aici!
plasa fibra de sticla (BUCURESTI)
Bun venit la www.e-izolatii.ro cel mai complet si complex magazin on-line de materiale moderne de izolatii termice si fonice, izolatii tehnice,..
0726 *** ***Click aici!
tapet fibra sticla (BUCURESTI)
Uraco.ro plafoane curbe ecophon, plafoane false: acustice ecophone, metalice si din lemn, ecophon wall panel, pardoseli linoleum forbo, covor..
0722 *** ***Click aici!
tapet fibra de sticla (BUCURESTI)
Importator de galerii duble si simple din metal cu sina diferite culori diy, galerii din lemn si aluminiu, cornize, sine simple,..
0722 *** ***Click aici!
tapet fibra sticla (BUCURESTI)
Aici veti gasi cele mai bune solutii pentru amenajarea casei dumneavoastra, oferite de personal specializat si experimentat in dpmeniu.produsele si serviciile..
0723 *** ***Click aici!
hartie filtru fibra de sticla (BUCURESTI)
Firma SC ADIS INTERNATIONAL este, din anul 1994 Importator si Distribuitor Autorizat pentru Romania a produselor companiei germane MACHEREY-NAGEL. Printre produsele..
0773 *** ***Click aici!