follow Catalog firme » Materiale constructii » Firme fibra sticla » Fibra sticla bistrita nasaud
  home     Firme fibra sticla   Fibra sticla bistrita nasaud

Fibra sticla

poliesteri fibra de sticla,scaune fibra sticla (BISTRITA-NASAUD)
Sc k-pado tecnology srl, este producator in principal de obiecte sanitare din poliesteri armati cu fibra de sticla, in secundar fiind produse diferite obiecte la comanda (scaune stadion, bancute, etc). tot echipa noastra presteaza servicii de armare si izolare in fibra de sticla a diverselor obiecte (recipiente, bazine, altele) sau retele de scurgere imbracate in fibra de sticla...
0740 *** ***Click aici!
topogane fibra de sticla (BISTRITA-NASAUD)
Productie poliesteri armati cu fibra de sticla, produse: tobogane, parcuri de joaca, mobilier parcuri de joaca si multe altele la preturi fara concurenta. pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0745 *** ***Click aici!
scaune fibra sticla,tobogane fibra sticla (BISTRITA-NASAUD)
Suntem o companie cu capital propriu, obiectivul nostru principal este acela de a deveni lideri pe piata jocurilor de copii in gradina si locuri publice, avand avantajul de a fi producator direct al produselor comercializate. Suntem producatori directi al acestor Topogane, astfel incat avantajul este in favoarea clientului final. PRODUSELE COMERCIALIZATE SUNT LIVRATE GRATUIT (topogane fibra de sticla), pentru turnurile de..
0745 *** ***Click aici!
topogane fibra sticla (BISTRITA-NASAUD)
Topoganecopii este unul dintre cei mai mari producatori de locuri de joaca (topogane, balansoare, leagane, spatii de joaca pentru scoli si gradinite, topogane pentru piscine, jucarii pentru copii in aer liber) pentru copii din romania. produsele sunt realizate din fibra de sticla in diferite culorii, si se monteaza pe cadre de metal sau de lemn. elementele din fibra de sticla sunt turnate..
0752 *** ***Click aici!