follow Catalog firme » Materiale constructii » Firme fibra sticla » Fibra sticla bacau
  home     Firme fibra sticla   Fibra sticla bacau

Fibra sticla

iluminatoare fibra sticla,tuburi fibra sticla (BACAU)
Sc ecosat srl bacau si-a facut aparitia pe piata romaneasca in anul 1992. Pana in prezent s-a dezvoltat permanent si s-a impus ca una dintre cele mai eficiente firme de productie a articolelor din rasini armate cu fibra de sticla. Profilul de activitate consta in producerea obiectelor din poliester armat cu fibra de sticla ex: fose septice (diferite capacitati), rezervoare cilindrice ( pana..
0234 *** ***Click aici!
cada fibra sticla,damigeana fibra sticla (BACAU)
Firma sc fibromar srl este infiintata in anul 2000 si obiectul de activitate al firmei este productia de recipienti, butoaie si fose septice din fibra de sticla. Data fiind rezistenta pafs se pot produce repere cu forme, gabarit si coloristica intr-o gama nedefinita, de la cele mai mici obiecte, pana la instalatii industriale. Sunt vizate atat domeniile auto, feroviar, naval, cat si cel..
0744 *** ***Click aici!
butoaie fibra sticla,cazi fibra sticla (BACAU)
SC LUCISERV SRL - cu o experienta de peste 10 ani - produce o gama variata de produse din fibra de sticlă: butoaie fibra de sticla pentru vin, damigene, cazi pentru vin, fose septice, rezervoare din fibră de sticlă de diferite dimensiuni (pana la 30.000 L) atât pentru lichide alimentare cât şi pentru lichide industriale. Executam de asemenea reparaţii, modificări şi ranforsări..
0728 *** ***Click aici!
matrite fibra de sticla bacau,matrite fibra de sticla (BACAU)
Deviza companiei noastre este orice din materiale compozite. producem subansamble pentru avioane ultrausoare cum ar fi: capota motor, carenaje si racordari, aparatori roti,reparam si construim ambarcatiuni de agrement, executam matrite din fibra de sticla si cauciuc siliconic dupa modelul sau documentatia clientului pentru turnare beton ornamental( stilpi, cornise, capiteluri, statuiete, etc) recipienti pentru lichide, reparam careneje auto motto din materiale plastice, fibra de..
0723 *** ***Click aici!