follow Catalog firme » Materiale constructii » Firme fibra sticla » Fibra sticla arad
  home     Firme fibra sticla   Fibra sticla arad

Fibra sticla

barci fibra sticla,bazine fibra sticla (ARAD)
Localizat langa parcul industrial n-v al aradului ne ocupam de transporturi internationale de marfuri si peste viu, productie proprie de peste in crescatorii intensive ( somn african), alte specii de peste activitati de agrement. producem troci si bazine din fibra de sticla pentru puiet si pentru acvacultura la comanda. executam orice model de bazin din fibra de sticla. deasemenea executam si barci pentru..
0744 *** ***Click aici!
vanzari fibra sticla,fibra de sticla (ARAD)
Firma sc polydis srl asigura distributia pe piata din romania a aditivilor speciali, masterbatch, fibra de sticla, rasini poliesterice, materii prime pentru industria maselor plastice in general si in special pentru industria materialelor compozite. nu ezitati sa ne contactati, va oferim seriozitate si promptitudine. comercializam : materiale compozite, rasina, gelcoat, paste poliester, paste colorante si pigmenti, fibra de sticla, produse pentru infuzie/injectie, peroxizi..
0257 *** ***Click aici!
cada fibra de sticla (ARAD)
PRODUCTIE, IMPORT, DISTRIBUTIE, CONSULTANTA CAZI DE BAIE SIMPLE SI CU HIDROMASAJ, AEROMASAJ, CROMOTERAPIE. Eurofiber Industries produce cazi de baie orice dimensiune, culoare. Dotate de asemenea si cu baterii, tetiere, paravane, manere etc. Livrare in toata tara. Pentru detalii referitoare la date tehnice sau alte informatii va rugam sa ne contactati, va stam la dispozitie cu incredere...
0744 *** ***Click aici!